Zuhause> Nachricht> Türkiye'nin sergide yer alması için Davet mektubu.
August 07, 2023

Türkiye'nin sergide yer alması için Davet mektubu.

Jiangsu Juke Metal Products Co., Ltd., Paslanmaz Çelik Tele Çelik Tel Halat Auretimi Ile Birlikte Paslanmaz Çelik Üdrüninin Satıitala Ilgilenen Profesyonel Bir işletMedir. Mayıs 2023'te İstanbul, türkiye'de düzenlenecek bira katılacağız ve Sohn Üurtlerimizi ve teknolojilerimizi Segileyeceğiz. Taum Müşterilerimizi Fuar Standımıza Ziyaret Etmeye Davet EDIYORUZ.

Yılların wirretim DIEEYIMIN SAUSE BIR şIRKET OLARAK, YÜKSEK Kaliteli Paslanmaz Çelik Tele Çelik Tel. Müşterilerimizin Farklı Ihtiyaçlarını karşılamak için ileri bisretim ekipmanları ve teknolojimiz Bulunmaktadır. Istanbul fuarına katılmak, markamızı ve ührünmizi uluslararası Piyasaya Tanıtmak Için Önemli bir fırsattır.

Paslanmaz Çelik Tel, Çelik Tel Halat ve Özel Hizmetlerimiz de Dahil Olmak Üzere und Sohn Ürümlerimizi ve Teknolojilerimizi SERGILEYECEUN. ÜRUN Calitemiz Birçok Müşteri Tarafından Tanınmakta ve güvenilmextedir ve bu fuar aracılıyla Daha fazla müşteriyle uzun vadeli işbirliği ilişkileri uzuni uzuni uzun. Taum müşterilerimizi fuar standımıza ziyaret etmeye, ührünmizi ve Hizmetlerimizi öğrenmeye ve işbirliği fırsatlarını tartışmaya Davet Eduyoruz. ÜRUNLERIMIZE VE HIZMETLERIMIZIN GRÖSSE TATMIN EDICI BIR DENEYIM VE FAYDALAR SAUmtLAYACAğına Inanıyoruz.

Salon: 8 Stand: 838b

Tarih: 24 Mai 2023 - 27 Mai 2023 şehir: İstanbul, Türkiye.

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Jiangsu Juke Metal Products Co., Ltd.

İletişim Kişisi: Celia Qian

Telefon: 86-13285228888

E-Posta: celia@jyrope.com

Websitessi: www.jsjukemetal.com

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Copyright ©2024 Jiangsu Juke Metal Products Co.,Ltd.Alle Rechte vorbehalten

We will contact you immediately

Fill in more information so that we can get in touch with you faster

Privacy statement: Your privacy is very important to Us. Our company promises not to disclose your personal information to any external company with out your explicit permission.

senden